İçeriğe geç

Antalya Açıkhava Kimin

Antalya Açıkhava kaç kişi alıyor?

Ünlü isimlerin konser, oyun ve dans gösterilerine ev sahipliği yapan Antalya Sahne Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu, 3.

Antalya Açık Hava Konser Alanı kaç kişilik?

Mimari projesi tarihi amfi tiyatrolardan esinlenerek yapılan 3 bin kişilik açık hava tiyatrosu, 2 bin 800 metrekarelik alana inşa edildi.

Antalya Açıkhava konseri nerede?

Kültürel ve sosyal etkinlikler açısından sürekli hareket halinde olan, konserlere, yarışmalara ve zaman zaman spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Sahil Antalya Yaşam Parkı’ndaki Antalya Açık Hava, Antalya’nın en önemli eğlence merkezlerinden biridir.

Hedef Sanat kimin?

Hedef Sanat Prodüksiyon’un sahibi Hüseyin… Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nu Antalya’ya kazandıran adam… Sezen Aksu’dan önceki gün sahne alan Teoman’a kadar Antalya’ya gelen herkes mutlaka onun izini taşıyacaktır ve onun organizasyona damga vuran emeği vardır.

Antalya açık hava kime ait?

Antalya Açık Hava Sahnesi 1994 yılından bu yana Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nu da işleten Hedef Sanat, 30 yıldır Antalya’nın kültür-sanat yaşamının önemli aktörlerinden biri.

29 Ekim Antalya’da kimin konseri var?

Pazar günü 29 Ekim 18.

Harbiye Açıkhava kaç kişilik?

3972 kişilik oturma kapasitesine sahip Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, İstanbul Hilton Oteli ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın hemen yanında, şehrin kalbi Beyoğlu’na sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Mabel Matiz Antalya konseri ne zaman 2024?

📍Antalya Açık Hava / Antalya. 📆 31 Temmuz – 1 Ağustos 2024.

Antalya Duman konseri ne zaman 2024?

📍Türkan Şoray Kültür Merkezi / Antalya. 📆 10 Ekim 2024. 🎫 Biletler; Biletix, Biletinal.

Antalya Açıkhava Tiyatrosu hangi ilçede?

Antalya Açık Hava Tiyatrosu, Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden biri olan Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yer almaktadır.

Bir konser kaç saat sürer?

Konser yaklaşık 90 dakika sürüyor ve şarkı sayısı 25 ile 30 arasında değişiyor. Ersoy, Demet Akalın, Hadise, Petek Dinçöz, Aşkın Nur Yengi, Yıldız Tilbe, Tuğba Özerk, Rober Hatemo ve Emir’in menajeri): Konser minimum sürüyor 75 ve maksimum 90 dakika.

Sagopa Kajmer konser Antalya nerede?

📍Antalya Açık Hava Bahçesi / Antalya. 📆 23 Mayıs 2024. 🎫 Biletler Biletix, Biletmio ve gişeden.

Hedef girişim kimin?

Finans sektöründe faaliyet gösteren ve daha önce Grup’a ait olan Sibel GÖKALP Hedef Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş., EVG Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin bir bağlı ortaklığıdır. Taksim Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Taksim Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye olarak görev yaptı.

Kerki Solfej’in sahibi kim?

Mustafa Oğuz’un konser organizasyonunu devrettiği Most Production’da yetişen Turgut Kerki, bugün yılda 500 konser ve gösteri düzenleyen Kerki Solfej’in sahibi.

Açık hava tiyatrosu kaç kişilik?

3150 kişilik kapasiteye sahiptir. İzmir’in Konak ilçesinde bulunan açık hava tiyatrosuna, İzmir’in çeşitli noktalarından kolayca ulaşılabilir. Vapur, İZBAN, metro, otobüs ve tramvay bağlantıları hakkında detaylı hareket ve rota bilgilerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Harbiye Açıkhava kaç kişi alıyor?

3972 kişilik oturma kapasitesine sahip Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, İstanbul Hilton Oteli ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın hemen yanında, şehrin kalbi Beyoğlu’na sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Çeşme Açıkhava kaç kişi?

5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip İzmir Çeşme Açık Hava Tiyatrosu, özellikle yaz aylarına özel programlar ile yılın 365 günü konser, tiyatro, dans gösterileri, söyleşiler gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Mabel Matiz Antalya konseri ne zaman 2024?

📍Antalya Açık Hava / Antalya. 📆 31 Temmuz – 1 Ağustos 2024.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir